Hoe kunt u ons helpen 

Donaties
Stichting All Dogs Count werkt volledig met gemotiveerde vrijwilligers die geen salaris ontvangen. Wij maken geen kosten aan huur en personeel. Onze vrijwilligers doen alles uit liefde voor de honden.

Alle donaties worden dus volledig gebruikt ten behoeve van de honden in nood. Elke financiële bijdrage is dan ook van harte welkom en kan overgemaakt worden naar rekeningnummer NL44INGB0006625395 t.n.v. Stichting All Dogs Count.

Wilt u regelmatig doneren? Wij werken niet met machtigingen, maar u maakt zelf een periodieke donatie mogelijk door bij uw bank een 'periodieke overschrijving' naar ons in te stellen met een door uzelf gekozen bedrag.

Opvanggezin
Opvanggezin zijn is geen makkelijke taak. Er komt een vreemdeling in uw huis, die zijn of haar plaatsje moet zoeken binnen het gezin en tussen de eventueel aanwezige andere huisdieren. Ook kunt u zich zodanig aan uw opvanghond gaan hechten, dat het moeilijk kan zijn afscheid te nemen als de hond geadopteerd wordt. Maar opvanggezin zijn is ook een enorm belangrijke taak!

Opvanggezinnen zijn onmisbaar om een hond de best mogelijke kansen op adoptie te geven. Want door het verblijf in een opvanggezin, krijgt de hond de kans alvast te wennen aan het leven in een gezin. Ook leert de hond al wat basisregels binnen een opvanggezin, wat hem voor een adoptant aantrekkelijker kan maken.

Wilt u meehelpen een hond een goede start te bieden en zijn of haar kans te vergroten om een definitief thuis te vinden? Het zal u enorm veel dankbaarheid en voldoening geven uw opvanghond een liefdevol leven tegemoet te zien gaan. U kunt zich aanmelden als opvanggezin via Alexander Kowalski via adoptie@alldogscount.nl. Ook voor meer informatie en vragen over opvang is hij uiteraard bereikbaar.

Inzamelen

Manden, kussens, voer, voerbakken, speeltjes, kluiven, halsbanden, riemen, ontworming, ontvlooing en noem maar op kunnen wij altijd gebruiken voor zowel de honden in opvang als voor de honden die nog wachten in het buitenland. Spullen mogen gebracht worden naar Dierencentrum Friesland, Folgsterloane 92 in Drachtster-Compagnie. Naast spullen voor honden, kan Dierencentrum Friesland zelf ook altijd alles gebruiken voor vogels, katten en konijnen.

Promotie
Door stichting All Dogs Count in uw eigen buurt te promoten, kunnen wij zoveel mogelijk mensen bereiken. Mensen die wij over ons werk kunnen vertellen, die mogelijk een donatie willen doen, wellicht een hond willen fosteren, tijdelijk opvangen of zelfs adopteren.

Wilt u meehelpen stichting All Dogs Count te promoten? Print dan onderstaande poster en vraag bij supermarkten, dierenartsen, etc. of u de poster daar op mag hangen. Klik op onderstaande afbeelding om de poster in PDF te downloaden en te printen.

In het zonnetje :

Nieuws:

3 Juni 2016 : Profielen zonder foto's
Vanwege het toevoegen van nieuwe profiel...

3 Juni 2016 : Gastgezinnen gezocht!


15 Maart 2016 : Samenwerking met Dierencentrum Friesland
Dierencentrum Friesland is een opvang wa...

8 November 2015 : 10 enkeltjes geluk!
Zaterdag 7 november was het weer zover! ...

13 Oktober 2015 : Verblijfplaats van de honden in Nederland.
Inmiddels zijn er een aantal knopjes toe...

Sponsoren:

Shoeby Fashion
Brekelmans Schoenmode
Rheino's
Noppes Kringloopwinkel
Roberto Shoes
Nataz Mode
Topdierenshop
Besseling De echte bakker
Eetcafe de Buren
Pasti Boutique
Dierenwinkel P. Ruiter
Profashion Wear
Bruna
Zooplus
Wanneer u via bovenstaande link bestelt, ontvangt All Dogs Count 3-5% provisie over uw aangekochte artikel.

ArBra Dogpsychology
ArBra Dogpsychology is gespecialiseerd in hulp bij gedragsproblemen bij honden en bevindt zich in Bleiswijk. ArBra Dogpsychology zet zich met raad en daad in voor onze honden wanneer deze ondersteuning nodig hebben.

Judith Sanders Multimedia
Judith Sanders heeft 500 promotiestickers voor stichting All Dogs Count ontworpen en gedoneerd.

BTS Travel
BTS Travel Experts heeft in 2013 onze vlucht naar Boekarest gesponsord om de honden uit het gemeente asiel in Roemeniƫ te halen.

© Stichting All Dogs Count

KvK 61238252

Gerealiseerd door Jager.ict