Nieuws


1 Februari 2015 : Help mee!

Afgelopen week hebben veel van onze lieve honden een gouden mand en dus een nieuw thuis gevonden. Wat zijn we blij en trots! Dit betekend dat we weer nieuwe honden kunnen redden uit de hel van de Public Shelter! Maar dat kunnen we niet zonder uw hulp!

Volgt u ons ook op Facebook? Een van onze Roemeense contacten heeft weer foto's geplaatst van te adopteren honden in een Public Shelter in Roemeniƫ. Foto's van zulke mooie lieve honden! Lees hier op onze site hoe u mee kunt helpen. Misschien is het niet mogelijk zelf een hondje te adopteren, maar ziet u een hond waarvan u denkt "die moet gered worden" dan kunt u ook sponsor worden. Wat inhoudt dat de hond in ieder geval uit de hel van de Public Shelter gehaald wordt. Lees er alles over op deze site! Iedere vorm van hulp is welkom. Donaties hoe klein ook, zijn we zo blij mee!

Wilt of kunt u niet adopteren maar wel tijdelijk opvangen, dan biedt dat ook weer een mogelijkheid een hond uit de hel te redden. Het vraagt wel enige ervaring want begrijpelijk hebben deze honden allemaal wel een rugzakje. Wilt u daar informatie over dan kunt u dat ook vinden op onze site. Er staat daar ook precies beschreven aan welke voorwaarden u moet voldoen. Voor verdere vragen over het tijdelijk opvangen van een hond mail dan naar gastgezin@alldogscount.nl of dian@alldogscount.nl Wat zou het mooi zijn als u mee hebt kunnen helpen aan het redden van zo'n lieverd.

In het zonnetje :

Nieuws:

3 Juni 2016 : Profielen zonder foto's
Vanwege het toevoegen van nieuwe profiel...

3 Juni 2016 : Gastgezinnen gezocht!


15 Maart 2016 : Samenwerking met Dierencentrum Friesland
Dierencentrum Friesland is een opvang wa...

8 November 2015 : 10 enkeltjes geluk!
Zaterdag 7 november was het weer zover! ...

13 Oktober 2015 : Verblijfplaats van de honden in Nederland.
Inmiddels zijn er een aantal knopjes toe...

Sponsoren:

Shoeby Fashion
Brekelmans Schoenmode
Rheino's
Noppes Kringloopwinkel
Roberto Shoes
Nataz Mode
Topdierenshop
Besseling De echte bakker
Eetcafe de Buren
Pasti Boutique
Dierenwinkel P. Ruiter
Profashion Wear
Bruna
Zooplus
Wanneer u via bovenstaande link bestelt, ontvangt All Dogs Count 3-5% provisie over uw aangekochte artikel.

ArBra Dogpsychology
ArBra Dogpsychology is gespecialiseerd in hulp bij gedragsproblemen bij honden en bevindt zich in Bleiswijk. ArBra Dogpsychology zet zich met raad en daad in voor onze honden wanneer deze ondersteuning nodig hebben.

Judith Sanders Multimedia
Judith Sanders heeft 500 promotiestickers voor stichting All Dogs Count ontworpen en gedoneerd.

BTS Travel
BTS Travel Experts heeft in 2013 onze vlucht naar Boekarest gesponsord om de honden uit het gemeente asiel in Roemeniƫ te halen.

© Stichting All Dogs Count

KvK 61238252

Gerealiseerd door Jager.ict