Sponsorhonden

Gemeente asiels in Roemenië worden door de overheid gesubsidieerd en de omstandigheden zijn er ronduit slecht. Er is weinig of geen voer en water, er is geen medische verzorging bij ziekte, de verblijven zijn vies en vochtig, de hokken zitten overvol en vechtpartijen zijn er aan de orde van de dag. Slechts een klein deel van de honden overleeft hun verblijf in een gemeente asiel.


All Dogs Count probeert zoveel mogelijk honden die voor adoptie geschikt zijn, uit deze deprimerende gemeente asiels te halen. Om dit mogelijk te maken, hebben wij echter hulp nodig. Want slechts met de hulp van sponsors kunnen wij honden uit deze gevaarlijke gemeente asiels halen en tijdelijk onderbrengen in een veilige particuliere Roemeense opvang. Van daaruit zullen de honden dan binnen enkele maanden naar Nederland reizen.

Voorwaarden voor sponsoring


* De eerste maand dat de hond in de particuliere Roemeense opvang verblijft, betaalt de sponsor € 41. Dit bedrag is opgebouwd uit de volgende kosten : € 10 voer, € 11 onderdak en € 20 voor vaccinaties, chip en paspoort voor de hond. Deze laatst genoemde € 20 zijn niet verplicht maar helpen ons wel enorm.
* De tweede maand dat de hond in de particuliere opvang verblijft, betaalt de sponsor € 21 voor voer en onderdak.
* De derde maand dat de hond in de particuliere opvang verblijft, betaalt de sponsor € 21 voor voer en onderdak.
* Sponsoring van een hond geldt voor maximaal 3 maanden en gaat pas in op het moment dat de hond daadwerkelijk uit het gemeente asiel en in de opvang is. Binnen deze 3 maanden zal de hond vanuit de particuliere Roemeense opvang naar Nederland reizen en worden geplaatst in de opvang van All Dogs Count of in één van onze opvanggezinnen.
* De sponsor ontvangt gedurende de periode van sponsoring, updates en foto’s van de hond.
* All Dogs Count neemt de kosten op zich voor ontworming, behandeling tegen parasieten, Parvo-test, bloedtest op Dirofilaria, Anaplasma, Borrelia en Ehrlichia en de transportkosten om de hond naar Nederland te laten reizen.
Wilt u een pootje uitsteken om een hond een veilig onderkomen te bieden én de kans op adoptie? Meldt u dan aan voor deze tijdelijke sponsoring van één (of meerdere) honden op deze pagina. U kunt hiervoor contact opnemen met Lucy, via ln.tnuocsgodlla@nednohrosnops. Mocht u nog vragen hebben over het sponsoren van een hond, dan is zij uiteraard ook graag bereid deze te beantwoorden.


Sponsorhonden
Klik op de foto voor meer informatie van de hond

In het zonnetje :

Nieuws:

3 Juni 2016 : Profielen zonder foto's
Vanwege het toevoegen van nieuwe profiel...

3 Juni 2016 : Gastgezinnen gezocht!


15 Maart 2016 : Samenwerking met Dierencentrum Friesland
Dierencentrum Friesland is een opvang wa...

8 November 2015 : 10 enkeltjes geluk!
Zaterdag 7 november was het weer zover! ...

13 Oktober 2015 : Verblijfplaats van de honden in Nederland.
Inmiddels zijn er een aantal knopjes toe...

Sponsoren:

Shoeby Fashion
Brekelmans Schoenmode
Rheino's
Noppes Kringloopwinkel
Roberto Shoes
Nataz Mode
Topdierenshop
Besseling De echte bakker
Eetcafe de Buren
Pasti Boutique
Dierenwinkel P. Ruiter
Profashion Wear
Bruna
Zooplus
Wanneer u via bovenstaande link bestelt, ontvangt All Dogs Count 3-5% provisie over uw aangekochte artikel.

ArBra Dogpsychology
ArBra Dogpsychology is gespecialiseerd in hulp bij gedragsproblemen bij honden en bevindt zich in Bleiswijk. ArBra Dogpsychology zet zich met raad en daad in voor onze honden wanneer deze ondersteuning nodig hebben.

Judith Sanders Multimedia
Judith Sanders heeft 500 promotiestickers voor stichting All Dogs Count ontworpen en gedoneerd.

BTS Travel
BTS Travel Experts heeft in 2013 onze vlucht naar Boekarest gesponsord om de honden uit het gemeente asiel in Roemenië te halen.

© Stichting All Dogs Count

KvK 61238252

Gerealiseerd door Jager.ict