Adoptieprocedure , Informatie en Contracten

 

U bent op onze website terecht gekomen omdat u op zoek bent naar een nieuw maatje.

Bij ons vindt u allerlei soorten honden die op zoek zijn naar een baasje.

Van jong tot oud en van groot tot klein wachten geduldig af tot die éne baas ze opmerkt.

Vrijwel al onze honden hebben al een leven geleefd voordat ze bij ons kwamen.

De meeste honden die wij bemiddelen komen uit dodingsstations uit Roemenië of zijn van de straat gered. We helpen ook een shelter in Spanje. Maar er zijn ook honden uit Nederland die we hulp bieden. Zoals een hond geen grenzen kent, kennen wij die ook niet. “All Dogs Count", nietwaar?

Bij de adoptie van een hond is het voor ons van het grootste belang dat de hond een goed en definitief thuis zal vinden. Wanneer u interesse heeft in een hond, vragen wij u de online vragenlijst in te vullen. Het invullen van deze vragenlijst is vrijblijvend. Dit is zodat wij ons een beeld kunnen vormen of de hond past in uw gezinssituatie. Deze vragenlijst is te vinden in de tekst onder het kopje Info & Contracten op onze website.

Het woord VRAGENLIJST staat groen gedrukt, als u hier op klikt kunt u online de vragenlijst invullen en direct verzenden naar onze adoptie-coördinator.

Er bestaat de mogelijkheid dat wij u telefonisch nog enkele vragen willen stellen.

Uiteraard kunt u ook zelf met ons contact opnemen, mocht u nog vragen hebben.

Klik hier om de vragenlijst in te vullen en direct te verzenden: VRAGENLIJST

 

De adoptiekosten bedragen € 245,00. Dit bedrag kan overgemaakt worden na afronding van de adoptieprocedure naar rekeningnummer : NL44INGB0006625395 t.n.v. Stichting All Dogs Count o.v.v. de naam van de hond.

Alle honden zijn gesteriliseerd (mits de leeftijd bereikt is) , gechipt, ontwormd, gevaccineerd (rabius en cocktail), hebben een paspoort en zijn getest op Anaplasma, Ehrlichia, Borrelia en Dirofilaria middels de zgn. 4DX bloedtest. Daarnaast krijgen onze honden bij aankomst standaard 3 dagen panacur als ontwormingsspectrum en tegen eventuele giardia. Per geadopteerde hond gaat er 20 euro naar een sterilisatieproject in Roemenië. Voor die 20 euro kan er namelijk 1 dier gesteriliseerd worden.

 

Lees en download HIER meer informatie over onze adoptie-procedure (PDF-bestand)

Download HIER het adoptiecontract met voorwaarden (PDF-bestand)

Download HIER het opvangcontract met voorwaarden (PDF-bestand)

 

In het zonnetje :

Naam: Lisa
Geslacht: Teef
Geboortedatum: 2014
Verblijf: in Nederland
Verblijfplaats:
Gesteriliseerd/Gecastreerd: Ja
Toegevoegd: 06-02-2018
Contactpersoon: Annabel van der Horst
Reageer per telefoon: 06 - 409 676 16
Reageer per mail: ln.tnuocsgodlla@eitpoda

Info:
Hi, ik ben Lisa en ik ben 3 jaar oud.

Als puppekind had ik een beetje een moeilijke start. Mijn eerste baasjes wisten niet zo goed hoe ze met een eigenwijs kangalkind om moesten gaan en daarom moest ik iedere dag, de hele dag in de bench wonen. Ik heb daar niet zoveel van geleerd, behalve dat mensenhanden en andere honden heel eng waren en dat alleen zijn niet leuk is. Verder kon ik eigenlijk helemaal niets.

Gelukkig kwamen toen na zeven maanden mijn tweede baasjes! Die hebben me wel heel veel geleerd. Dat mensen superleuk zijn bijvoorbeeld! Ik ben de meest mensgerichte kangal die je ooit hebt gezien. Ik ben echt dol op mensen! Ik heb ook geleerd dat springen niet mag, dat zitten en pootjes geven koekjes oplevert (ik geef daarom ook heel veel pootjes, je weet nooit of er een koekje komt!) en dat ik ook heel goed kan liggen, na een beetje aandringen. Ik heb ook geleerd dat andere hondjes vaak best heel leuk zijn (niet altijd hoor, maarja niemand kan iedereen aardig vinden, toch?) Ik heb nu een beste vriendin, een rottweiler met wie ik altijd samen ben. Ik ben wel de baas hoor, ik bepaal wanneer we spelen en wanneer niet. En ik heb ook andere hondenvrienden die ik heel leuk vind als ze op bezoek komen! Jongens en meisjes.

Heel kleine hondjes ben wat te lomp voor met mijn 57 kilo, net als kleine mensenkindjes. Katten en ik zijn geen goede match, ik heb bijna een van katten van mijn baasjes opgegeten toen ze niet thuis waren. Oops!

Dat is ook de reden dat ik nu opzoek ben naar een huis zonder poezenbeesten, want na twee jaar oefenen, lukt het me nog steeds niet om samen met de poezen te wonen. Het is gewoon té leuk om op te jagen! Ook buiten, bijvoorbeeld hazen en reigers, vind ik geweldig om achteraan te gaan. Als je me uitlaat moet daar dus op bedacht zijn!

Wat zoek ik: een consequente baas met natuurlijk overwicht op mij en een zachte maar duidelijke leiding. Liefst ervaring met het ras. Een huis zonder katten en kleine (drukke) mensenkindjes. Een baas die vaak thuis is lijkt me heel fijn, ik vind alleen zijn moeilijk en heb dan een bench of kennel nodig anders wil ik nog wel eens iets stelen en in hele kleine stukjes kauwen. In mijn kennel buiten gaat het heel goed met mijn rottweiler vriendin en dan kan ik de hele dag alleen zijn als het moet. Helemaal alleen zonder mensen én zonder vriendin vind ik echt verschrikkelijk, dan ga ik huilen tenzij ik een grote kluif heb om me bezig te houden. Omdat ik een beetje groot ben zoek ik het liefst een flink huis met bijvoorbeeld een afgesloten tuin waar ik lekker rond kan banjeren, ik kan namelijk heel goed mijn familie en mijn huis bewaken. Een flat ben ik echt te groot voor!

Ik woon nog gewoon bij mijn baasjes hoor, ik hoef niet naar het asiel want ik ben een brave meid, maar mijn baasjes zoeken wel een plek waar ik mijn beste zelf kan zijn.

Ben jij of ken jij iemand die aan dit profiel voldoet? Dan zou ik graag kennis met je maken!

Lebber van mij!


Lisa Lisa

Nieuws:

3 Juni 2016 : Profielen zonder foto's
Vanwege het toevoegen van nieuwe profiel...

3 Juni 2016 : Gastgezinnen gezocht!


15 Maart 2016 : Samenwerking met Dierencentrum Friesland
Dierencentrum Friesland is een opvang wa...

8 November 2015 : 10 enkeltjes geluk!
Zaterdag 7 november was het weer zover! ...

13 Oktober 2015 : Verblijfplaats van de honden in Nederland.
Inmiddels zijn er een aantal knopjes toe...

Sponsoren:

Shoeby Fashion
Brekelmans Schoenmode
Rheino's
Noppes Kringloopwinkel
Roberto Shoes
Nataz Mode
Topdierenshop
Besseling De echte bakker
Eetcafe de Buren
Pasti Boutique
Dierenwinkel P. Ruiter
Profashion Wear
Bruna
Zooplus
Wanneer u via bovenstaande link bestelt, ontvangt All Dogs Count 3-5% provisie over uw aangekochte artikel.

ArBra Dogpsychology
ArBra Dogpsychology is gespecialiseerd in hulp bij gedragsproblemen bij honden en bevindt zich in Bleiswijk. ArBra Dogpsychology zet zich met raad en daad in voor onze honden wanneer deze ondersteuning nodig hebben.

Judith Sanders Multimedia
Judith Sanders heeft 500 promotiestickers voor stichting All Dogs Count ontworpen en gedoneerd.

BTS Travel
BTS Travel Experts heeft in 2013 onze vlucht naar Boekarest gesponsord om de honden uit het gemeente asiel in Roemenië te halen.

© Stichting All Dogs Count

KvK 61238252

Gerealiseerd door Jager.ict