Nieuws


11 Februari 2015 : Nieuw transport op 21 februari !!

We zijn weer in blijde verwachting met zijn allen!! Er komt alweer snel een nieuw transport en daar kijken we zo naar uit! Zaterdag 21 februari komen er weer 18 lucky honden aan in Uithuizen, gered uit de hel waarin ze hebben moeten leven. 14 honden komen uit de PS Calarasi en 3 honden van Camelia. Eindelijk komt ook Micky die eerst in de PS Calarasi heeft gezeten. Zij zou al eerder komen maar bleek zwanger te zijn. Ze is uiteindelijk naar een kliniek is gegaan met haar 4 pups. Helaas mogen deze nog niet reizen. Ze kunnen inmiddels wel zelfstandig zonder mamma verder. Dus mamma Micky zal hopelijk snel haar verdiende rust krijgen in een gouden mand die voorlopig even staat bij haar opvanggezin in Hellevoetsluis.

En er zijn er al meer die het geluk hebben meteen naar een warm opvanggezin te mogen. Maar we zoeken nog steeds gastgezinnen. Want het is voor een hond toch veel beter als ze zo snel mogelijk kunnen genieten van een huis met warme mand. Leren hoe het leven hoort te zijn!! Stapje voor stapje.

Natuurlijk zouden we dit ook allemaal niet kunnen doen zonder uw hulp. Onze gastgezinnen zijn echt onmisbaar en we hopen er meer te mogen verwelkomen Alle hulp is hard nodig, zoals donaties in de vorm van geld of voer! Hoe groot of klein ook, we zijn er zo blij mee!

In het zonnetje :

Nieuws:

3 Juni 2016 : Profielen zonder foto's
Vanwege het toevoegen van nieuwe profiel...

3 Juni 2016 : Gastgezinnen gezocht!


15 Maart 2016 : Samenwerking met Dierencentrum Friesland
Dierencentrum Friesland is een opvang wa...

8 November 2015 : 10 enkeltjes geluk!
Zaterdag 7 november was het weer zover! ...

13 Oktober 2015 : Verblijfplaats van de honden in Nederland.
Inmiddels zijn er een aantal knopjes toe...

Sponsoren:

Shoeby Fashion
Brekelmans Schoenmode
Rheino's
Noppes Kringloopwinkel
Roberto Shoes
Nataz Mode
Topdierenshop
Besseling De echte bakker
Eetcafe de Buren
Pasti Boutique
Dierenwinkel P. Ruiter
Profashion Wear
Bruna
Zooplus
Wanneer u via bovenstaande link bestelt, ontvangt All Dogs Count 3-5% provisie over uw aangekochte artikel.

ArBra Dogpsychology
ArBra Dogpsychology is gespecialiseerd in hulp bij gedragsproblemen bij honden en bevindt zich in Bleiswijk. ArBra Dogpsychology zet zich met raad en daad in voor onze honden wanneer deze ondersteuning nodig hebben.

Judith Sanders Multimedia
Judith Sanders heeft 500 promotiestickers voor stichting All Dogs Count ontworpen en gedoneerd.

BTS Travel
BTS Travel Experts heeft in 2013 onze vlucht naar Boekarest gesponsord om de honden uit het gemeente asiel in Roemeniƫ te halen.

© Stichting All Dogs Count

KvK 61238252

Gerealiseerd door Jager.ict